Hledání hvězd spláchl déšť, nábor zase v srpnu

Neděle 16. června měla být ve Fotbalovém areálu Pavla Srnička vyhrazena hledání nových talentů, kdy klub plánoval akci s názvem „Hledáme nové hvězdy“. Bohužel počasí bylo proti, vytrvalý déšť donutil trenéry mládeže FK Bospor ke zrušení akce. Noví zájemci o fotbal ovšem nepřijdou zkrátka, klub je zve na tréninky na začátku srpna.

„Je nám to moc líto, ale kvůli deštivému počasí jsme byli akci nuceni odvolat. Nicméně rádi nové zájemce, kteří by si chtěli fotbal vyzkoušet, přivítáme o prázdninách. Otevřené tréninky plánujeme v termínu 5., 6. a 7. srpna vždy od 15 hodin, kde v rámci tréninků mladších přípravek ročníků 2016 a 2017 bude možnost zapojit se i pro nové příchozí, a také trenér zodpoví případné dotazy,“ uvedl šéftrenér mládeže FK Bospor Petr Bijok.

První trénink fotbalové školičky pro děti, narozené v letech 2018 a 2019, bude 3. září od 16 h na hlavním hřišti. „Dotazy k této kategorii lze směřovat na vedoucího sportovní kroužku DDM Fontána, se kterým dlouhodobě a úzce spolupracujeme,“ doplnil Petr Bijok.

Comments are closed.