Bospor chce zpátky na vítěznou vlnu

Po pohárovém postupu a dvou úvodních výhrách ve čtvrté lize fotbalisté Bosporu před týdnem nestačili na největšího favorita soutěže, v Havířově prohráli 1:3. Teď by se ale Bohumíňáci moc rádi zase vrátili na vítěznou vlnu, neboť je čeká soupeř z Krnova, který zatím v sezóně nebodoval a nedal ani gól. Duel na hřišti za parkem má v neděli výkon v 16:30 hodin.

Okresní derby v Havířově přineslo zajímavou podívanou. Domácí favorit držel míč, ale v první půli si šance vytvářeli jenom hosté. Všechno změnil až gól Indiánů po půlminutě druhého poločasu, pak už bohumínský celek tahal za kratší konec pomyslného provazu. „Byla to škoda, zápas jsme si prakticky prohráli sami. Měli jsme do přestávky některou z šancí využít, soupeř by určitě ještě víc znervózněl,“ poznamenal zklamaně asistent trenéra Bosporu Patrik Poštulka.

Zatímco v Havířově se tým soustředil především na pevnou defenzivu a rychlý přechod do útoku, tak doma teď čekají Bohumíňáci úplně jiný průběh utkání. „Krnov je zase zcela odlišným soupeřem, než jakým byl Havířov. Předpokládáme, že nás čeká podobný zápas jako před dvěma týdny s Řepišti, kdy jsme museli trpělivě dobývat obrannou tvrz protivníka. Doufám, že se nám to povede stejně a znovu se zase dočkáme tříbodového zisku,“ konstatoval asistent kouče Filipa Racka.

Bospor je v tabulce 4. Moravskoslezské ligy, skupiny F na páté pozici, soupeř z Krnova okupuje zatím předposlední místo, když ještě nebodoval a zatím nevstřelil ani branku. Před týdnem proti Opavě B ale Krnovští podali velmi slušný výkon, prohráli těsně 0:1. „Bude to o nás, o našem výkonu a také o trpělivosti i zaujetí. Sám se nikdo v této soutěži neporazí,“ varoval Patrik Poštulka před podceněním mladého týmu. Duel, který v neděli začíná v 16:30, bude řídit Jan Godfryd z Ostravy.

Comments are closed.