MOL Cup: Bez zdražení a s programem

Žádné zdražování lístků, i když do Bohumína dorazí soupeř, jaký ve městě už léta nehrál. Připravený bohatý doprovodný program pro fanoušky. Fotbalový Bospor se zodpovědně chystá na duel prvního kola národního poháru MOL Cupu, v němž bude ve středu 4. září od 17 hodin hostit druholigový 1. SK Prostějov. Pro účastníka čtvrté nejvyšší soutěže jde o nejatraktivnější zápas roku.

„Je to poprvé v novodobé historii klubu, kdy k nám přijede zástupce profesionálního fotbalu. Před třemi lety jsme kvůli bezpečnosti museli pohárový duel hrát v Opavě, absolvovali jsme pak i přátelák na půdě tehdy druholigové Karviné, ale tohle bude premiéra účastníka Chance Národní Ligy u nás na stadionu. Moc se na to těšíme,“ uvedl předseda FK Bospor Lukáš Fluxa.

A co fanoušky ve středu za parkem čeká? „Rozhodně ne zdražení vstupného. Nešli jsme cestou řady divizních klubů, které markantně přitlačily na ceně vstupenek. Chceme, aby přišlo hodně diváků, a mohlo by se to povést, protože po dlouhé době nejdeme termínem proti ligovému Baníku. A máme vypozorováno, že když kolidujeme s fotbalem v Ostravě, přicházíme o dvě stovky fandů. Snad diváky střet s atraktivním soupeřem přiláká, i když se hraje v týdnu,“ doufal šéf klubu.

Fanoušci se tak mohou těšit na nástup hráčů s malými nadějemi Bosporu, místní přípravka by měla odehrát i exhibiční minizápas v poločase. Po delší době budou před duelem v akci i velké modrožluté vlajky Bosporu, novinkou bude pak choreo na tribuně. „Prosím proto fanoušky, aby přišli včas, a ti na tribuně pak před zápasem podrželi nad hlavami fólie. Tohle vše organizují dobrovolníci, stačí jenom dbát jejich pokynů, aby se všechno opravdu zdárně povedlo,“ řekl Lukáš Fluxa.

Změnu poznají i diváci u vchodů. Na zápas jsou vydány speciální vstupenky, do slavnostnějšího hávu se „oděl“ i zdarma distribuovaný program, který tentokrát bude vytištěn v barvě. „A samozřejmě už zase nebude chybět ani poločasové slosování vstupenek, připraveny máme atraktivní ceny, takže si diváci kromě zajímavého fotbalového zážitku třeba i domů něco zajímavého odnesou,“ konstatoval předseda FK Bospor. Duel ve středu za parkem začíná v 17 hodin, vstupné stojí 50 korun.

Comments are closed.