Žádné slitování, Bospor předvedl demolici

Dohrávaný zápas 8. kola Bospor zvládl bez zaváhání. Předposlední Frenštát neměl v duelu ani jedinou šanci a nakonec si odvezl sedmigólový příděl, v pěti brankách měl prsty slovenský záložník Samuel Fulier, jenž jeden gól dal a u čtyř asistoval. Bohumíňáci poskočili mezi kvarteto devatenáctibodových týmů na třetím až šestém místě, v neděli se postaví stejně úspěšnému Vratimovu.

Bospor od prvních vteřin dobýval obranný val soupeře a v 17. minutě se dočkal vedoucí trefy, když pas Martina Váni proměnil Ondřej Kubík – 1:0! Ve 28. minutě si oba spolupráci zopakovali a skóre se měnilo znovu – 2:0! Třetí šance, třetí gól. Ve 36. minutě rozehrál Samuel Fulier trestný kop na hlavu Ondřeje Václavíčka, který věděl, co s míčem – 3:0! Až před poločasem začali domácí i pálit šance. Po nabídce Fuliera chyběl krůček Johnnymu Ndanusovi, po jeho akci pak zblízka střílel nad Martin Gaži.

Hned v úvodu druhé půle se prodral do šance David Smilek, bohužel minul. O minutu později se však po pasu Fuliera dostal před gólmana Remiáše znovu, a to už nezaváhal – 4:0! V 69. minutě pokračoval ve svém galapředstavení slovenský záložník, po jeho pasu střílel Gaži do prázdné brány – 5:0! Fulier si v 71. minutě připsal čtvrtou asistenci z rohu u přesné trefy Františka Hanuse – 6:0! Čtvrt hodiny před koncem si gólovou akci zopakovali, jenom si prohodili role – 7:0!

FK Bospor Bohumín – SK Beskyd Frenštát 7:0 (3:0)

Branky: 17. a 28. Ondřej Kubík, 36. Ondřej Václavíček, 52. David Smilek, 69. Martin Gaži, 71. František Hanus, 75. Samuel Fulier.

Rozhodčí: Stankov – Písečný, Trigas. ŽK: Kubík (B.). Diváků: 100.

Sestava Bosporu: Jakub Kodeš – Kubík, Václavíček, Tovaly (58. Brak) – Sporysz – Bloksch, Mooc (58. Kubinski), Fulier – Váňa (46. Smilek), Ndanusa (68. Piekoś), Gaži (68. Hanus).

Patrik Poštulka, asistent trenéra Bosporu: „Středeční zápasy jsou nevyzpytatelné, hráči se po práci scházejí na poslední chvíli. Ne, že bychom měli z utkání obavy, ale vnitřní neklid v nás byl. Na hřišti se ale nic takového nepotvrdilo, pomohl nám rychlý gól a pak jsme se uklidnili druhým. V zápase jsme dominovali. Pak už byl duel jen otázkou skóre, kolik gólů dokážeme nastřílet. Na druhou stranu jsme některé situace řešili hodně profesorsky, to by se proti kvalitnějšímu soupeři mohlo vymstít.“

Comments are closed.