Mladší žáci osmí, starší doma excelovali!

Ve sportovní hale Bospor proběhly o víkendu 4. a 5. února přípravné turnaje mladších a starších žáků. Na obou hřištích se během soboty a neděle pohybovalo na 180 mladých fotbalistů z blízkého okolí i včetně jednoho polského celku. Zatímco v kategorii mladších žáků opanovali turnaj borci MFK Karviná a bohumínský tým i trochu vinou smůly bral osmé místo, tak mezi staršími žáky Bospor dominoval!

Navíc nejlepším střelcem turnaje se stal s deseti vstřelenými brankami domácí Marek Domes. „Byl to další ze série turnajů se zlatou tečkou. Kluci zvládli celý den bez větších výkyvů herně i kondičně. V každém ze sedmi utkání jsme byli lepším týmem, počet nastřílených branek je toho důkazem. Příští týden nás čeká finále halové ligy OFS Karviná a pak už musíme na venkovní velké hřiště, a hrát, hrát a hrát. Snad nám bude vycházet počasí,“ řekl trenér starších žáků Pavel Keprt.

FK Bospor děkuje všem zúčastněným týmům, že dorazili na námi pořádané, turnaje a samozřejmě rodičům i fanouškům za hlasitou podporu.

Comments are closed.