Po dvou výhrách přijde v sobotu generálka

Další dva zápasy mají za sebou muži Bosporu. Horní Suchou porazili minulou sobotu jasně 10:0, ve středu se o poznání víc trápili s Dolními Datyněmi, které udolali 4:2. Poslední generálkou před duelem MOL Cupu v Havířově a divizním startem na hřišti Opavy B bude tuto sobotu od 10 hodin střetnutí s Českým Těšínem, hrát se bude na hlavním hřišti za parkem.

„Proti Horní Suché jsme byli produktivní, ale soupeř toho v úmorném vedru měl brzy dost, a tak jsme ještě klidně šest branek mohli přidat. V duelu s Dolními Datyněmi jsme také měli pár šancí, brzy jsme si vypracovali tříbrankový náskok, jenže hosté snížili a dost nás potom pozlobili,“ poznamenal trenér Bosporu Martin Špička.

Stále má ještě v týmu několik hráčů na zkoušce, čeká se ale zároveň na zužování kádrů týmů z vyšších soutěží. „Po sobotě bychom chtěli mít víc jasno o testovaných borcích, a pak se také uvidí, zda se nám povede ulovit někoho z vyšších soutěží. Doplnění nutně potřebujeme, vedení klubu na tom intenzivně pracuje,“ potvrdil Martin Špička. První ostrý test přijde v neděli 30. července od 17 hodin v Havířově v duelu předkola MOL Cupu.

Comments are closed.