Adam Karčmář definitivně na podzim v Bosporu

V Bosporu se už povedlo restartovat nejednu fotbalovou kariéru. Jakub Ptáček či Marek Neumann toho byli příkladem, oba po pár měsících v Bohumíně znovu naskočili do třetiligového kolotoče. Po rok a půl trvající pauze se bude na podzim o něco podobného pokoušet Adam Karčmář. Defenzivní záložník naposledy hrál v Dolním Benešově, na kontě má dokonce i jeden ligový start.

Před sedmi lety, v únoru 2016 porazila Slavia v Edenu Baník díky hattricku Tomáše Součka 3:1 a na poslední čtyři minuty se v ostravském týmu dostal na hřiště tehdy dvacetiletý Adam Karčmář. Poté odešel hrát juniorskou ligu do Karviné, do MSFL naskakoval v dresu HFK Olomouc a další čtyři roky pak v Dolním Benešově. Vinou zranění se ale jeho kariéra nerozvíjela, jak by si představoval.

Během přípravy si vybojoval místo v týmu. „Potěšilo mě, že přišel perfektně kondičně připravený. Jsem rád, že bude teď působit u nás, jeho kvality známe“ uvedl trenér Bosporu Martin Špička. Na hřišti by měl zastávat roli středního záložníka, který má za úkol především zastavovat výpady soupeřů, zároveň ale ukázal i velmi kvalitní rozehrávku. Nezbývá než popřát hodně zdraví a úspěchů!

Comments are closed.