Pohár v Havířově první tvrdou zkouškou

Zápas předkola národního poháru MOL Cupu bude v neděli od 17 hodin v Havířově první tvrdou zkouškou Bosporu před zahájením divizní soutěže. Domácí Indiáni jsou zcela jistě favority souboje, Bohumíňáci momentálně pořád usilovně pracují na doplňování kádru, a tak ještě není jasné, která z nových tváří bude, respektive nebude k dispozici.

„V přípravě jsme hráli s týmy z nižších soutěží. Něco nám zápasy naznačily, ale samozřejmě teď to bude v Havířově úplně něco jiného. Nebereme pohár na lehkou váhu, nicméně důležitější bude pro nás ostrý start divize za týden na hřišti opavského béčka,“ uvedl trenér Bosporu Martin Špička.

Jeho tým v přípravě remizoval s Orlovou 0:0, zdolal Horní Suchou 10:0, celek z Dolních Datyní poté přehrál výsledkem 4:1 a v úterý poměrem 4:1 porazil Sokol Věřňovice. „Problémy jsme měli nejvíc s koncovkou, na každý gól se strašně nadřeme. Proto taky pořád hledáme posily do ofenzivy,“ řekl kouč bohumínského týmu, který prochází výraznou obměnou kádru.

Odešlo několik zkušených borců, přitom zatím jsou zaregistrováni z nových tváří Aleš Mooc a Adam Karčmář. „Uvidíme, co se povede do neděle. Ještě pak máme týden, abychom tým zkusili doplnit hráči, kteří se týmům ve vyšší soutěžích nevešli do kádrů, a možná budeme mít pro naše fanoušky i jedno – snad hodně zajímavé – překvapení,“ dodal Martin Špička.

Zápas v Havířově začíná v neděli 30. července v 17 hodin.

Comments are closed.