Bospor chce potvrdit venkovní zisky

Dva zápasy na hřištích soupeřů zvládli fotbalisté Bosporu velmi úspěšně, připsali si tři body za výhru 3:1 v Jeseníku, bodík za bezbrankovou remízu si přivezli i z Krnova. V neděli od 15:30 hodin přivítají ve Fotbalovém areálu Pavla Srnička za parkem silný Bílovec, a přestože soupeř patří k favoritům divize F, Bohumíňáci by vítězstvím rádi potvrdili dva venkovní zisky.

Svěřencům trenéra Martina Špičky patří aktuálně sedmá příčka v tabulce, zatím však jenom dvakrát hrál Bospor doma a naopak má za sebou čtyři utkání na hřištích soupeřů. „Z tohoto pohledu bilance není špatná, ale mohlo to být klidně lepší. V neděli v Krnově jsme rozhodně byli blíže vítězství, ovšem zatím nám to trochu skřípe v předfinální fázi i koncovce,“ uvedl kouč fotbalistů Bohumína.

Příští soupeř okupuje třetí příčku tabulky, kam bílovecký tým seslala z čela senzační minulá porážka s Jeseníkem 0:1. „Trenér Woznica má ale k dispozici velmi kvalitně poskládaný tým. Zkušené lídry se jim povedlo doplnit šikovnými mladíky. Prohra před týdnem byla smolná, Jeseník ubránil heroickým výkonem šťastné vítězství proti silnému soupeři,“ řekl kouč Bosporu Martin Špička.

Dá se předpokládat, že z dobré defenzivy bude vycházet i bohumínský celek. Fanouškům se poprvé představí i čerstvá polská posila Pawel Zdunek, který přišel z Odry Wodzislaw v rozjeté sezóně a do zápasů zasáhl až v minulých dvou venkovních duelech. „A patřil k nejlepším na hřišti. Znovu bude ale důležitý týmový výkon, a bude záležet, jak budeme produktivní,“ dodal trenér Bohumínských.

Duel se hraje v neděli od 15:30 hodin, řídit jej bude Ondřej Kovařík z Ostravy. Pro fanoušky je opět připraveno překvapení, vedle nových kšiltovek a šál s logem klubu bude tentokrát v prodeji i nový plakát A mužstva v ceně 20 Kč. Vše si mohou fanoušci zakoupit na tribuně u místa videotechnika.

Comments are closed.