Trio Bohumíňáků v krajské reprezentaci mužů

Hned trojice opor mužského týmu FK Bospor Bohumín se objevila v nominaci krajského výběru pro nový ročník Regions Cupu. V barvách Moravskoslezského krajského fotbalového svazu by se měli ve středu 4. října ve Velkém Újezdu představit brankář Jakub Kodeš s obránci Ondřejem Václavíčkem a Janem Kodeše. Posledně jmenovaný ovšem kvůli zranění vynechal minulé divizní duely.

Výběr MSKFS se příští středu střetne s týmem Olomouckého krajského fotbalového svazu. Vítěz pak postoupí do dalšího kola, kde jej čekají nejlepší amatéři Zlínského KFS. A právě středomoravský celek loni soutěž v Česku opanoval a zahrál si pak evropskou kvalifikaci v Severním Irsku, odkud postoupil i na finálový turnaj do Španělska. Byť následně Zlíňané ani v Galicii neprohráli, boj o titul amatérského mistra Evropy jim těsně unikl.

Ondřej Václavíček s bratry Janem a Jakubem Kodešovými se ve výběru trenéra Petra Sostřonka ocitli společně se čtyřmi hráči Hlubiny, po třech zástupcích dodaly i Havířov, Frenštát a Český Těšín, jeden nominovaný hraje divizi za Polanku.

Comments are closed.